info@hkndreamdesign.com

Önazonos design

Gyakran találkozhatsz az oldalamon, ajánlataimban, bejegyzéseimben az önazonos design kifejezéssel. Mégis milyen hangzatos közhely puffogtatás ez? Vagy mit akar ez jelenteni?

Jártál már úgy, hogy böngésztél, és találtál egy weboldalt, egy céget, ami szimpatikus lett volna, de ahogy nézted az oldalukat, egyszer csak elkezdett benned villogni a piros lámpa? Hé, ez a weboldal nem néz ki bizalom gerjesztően. Vagy épp felötlött a fejedben a gondolat, hogy „te jó ég, ez a kinézet mennyire nem passzol ehhez a témához? „El tudsz képzelni egy jogászt, neon színű weboldallal, tegeződő szövegekkel, poénokkal? Őt bíznád meg hivatalos ügyeid intézésével? (Már kezded is érteni, ugye?)

 

Nem lesz egy nyugdíjas otthon arculata sárga, zöld, tele szmájlikkal, ahogy a fesztivál plakátjának megtervezése során nem a szürke, barna, fekete lesz az első gondolatunk.

 

 

 

 

A weboldalad designja, az arculatod a vállalkozást kell képviselje, a céged szellemiségét, üzenetet, küldetését kell, hogy erősítse, alátámassza. Egy jó design pozicionál is.

Ebben segítségünkre lesznek:

  •  A színek
  •  A betűtípusok
  • (A szövegek/kommunikáció)
  •  A formák
  •  A textúrák
  •  A képek, fotók

A weboldalad designja, az arculatod a vállalkozást kell képviselje, a céged szellemiségét, üzenetet, küldetését kell, hogy erősítse, alátámassza. Egy jó design pozicionál is.

Ezeket alaposan át kell gondolnod, ha arculattervezésbe szeretnél kezdeni. természetesen segítek, végig vezetlek a folyamatokon, lesznek javaslataim, példáim, ami alapján kialakítjuk a te tökéletes webes megjelenésedet!A következő bejegyzésekben ehhez hozok még némi „mankót”.

Legutóbbi bejegyzések

Halász-Kovács Nóra
Halász-Kovács Nóra

webdesigner

Blogbejegyzéseimmel betekintést nyerhetsz a kulisszák mögé – mesélek a munkafolyamatokról, hogy készült egy-egy logó, weboldal, illetve hasznos tartalmakat hozok arról, mire érdemes odafigyelni a webes megjelenésed kialakításakor.

Esettanulmány
Iratkozz fel!

Ne maradj le!

Szeretnél hasonló hasznos tartalmakat kapni? Iratkozz fel a hírlevélre!
Itt is megtalálsz

Copyright © 2023 HKN Dream Design | Minden jog fenntartva