info@hkndreamdesign.com

Üdvözöllek!

  A nevem Halász-Kovács Nóra, végzettségem szerint okleveles fagott-tanár, a Kovács-Műhely megalapítója, és 2022-től a HKN dream design boldog tulajdonosa vagyok. Lételemem a kreativitás, az alkotás, imádok létrehozni valami szépet, ami egyszerre hasznos is – ez jól megmutatkozik mind az eredeti szakmámban, mind a két vállalkozásomban.

  Mindig is érdekelt a weblapszerkesztés, 2005-től hobbi szinten mindig dolgoztam egy vagy épp több weboldalon – egy tizenéves szintjének megfelelően. Sok-sok év, és egy teljesen őszinte és spontán beszélgetés kellett hozzá, hogy rájöjjek, hogy ez több, mint hobbi és szeretném, ha ez a hivatásommá válna, és professzionálisabb szinten is űzhetném ezt a szép és igen változatos szakmát. Így alakult, hogy jelentkeztem egy képzésre, ahol a legjobbaktól tanulhattam el az alapokat, majd létrehoztam a saját oldalamat, ahol mostmár szabadúszó webdizájnerként Téged segíthetlek.

  Ha szeretsz mindent a kezedben tartani, és szereted átlátni a folyamatokat, de mégis szakemberre bíznád a megvalósítást, remekül fogunk tudni együtt dolgozni – a konzultációkkal, módosítási körökkel, folyamatos kommunikációval a folyamat szerves része leszel Te is. Így tudjuk elkészíteni a leginkább személyiségedhez passzoló logót, arculatot, weboldalt.

  Két gyönyörű kislány anyukájaként tudom, hogy nem egyszerű az időbeosztás, vagy a konzultációkat összeegyeztetni, ezért rugalmasan kezelem mind az időpontokat, mind a kommunikációs csatornákat.

Halász-Kovács Nóra

Copyright © 2023 HKN Dream Design | Minden jog fenntartva