Alkosd meg profi weboldaladat, mialatt te a vállalkozásodra szánsz időt!

Vevőszerző weboldal egyenruhásoknak fix összegért!

Halász-Kovács Nóra

… Ha a hivatásod mellett vállalkozol, és már igazán nem marad időd  az online jelenlétre is koncentrálni….

… Ha Te kitűnő vagy a szakmádban, de nagyon távol áll tőled, hogy magadnak barkácsolj weboldalt…

… Ha már szerettél volna, de olyan árajánlatot kaptál, hogy majdnem hanyatt estél….

Akkor jó hírem van!

Nem kell lemondanod a saját weboldalról!

Bízd rám a weboldal elkészítését!

Egy konzultáció erejéig rabolni fogom az idődet, hiszen meg kell ismerjelek Téged és a vállalkozásodat, de ezt követően a figyelmedet teljes egészében a termékedre, szolgáltatásodra fordíthatod.

Nem kell, hogy a weboldalkészítés felőrölje az idegeidet – elkészítem számodra a célcsoportodat megszólító, a cégedet leginkább kiszolgáló weboldalt, amit a továbbiakban könnyedén kezelhetsz majd.

És ami a legjobb – jelen ajánlatomban egyenruhásoknak (katona, rendőr, mentő, tűzoltó stb.) fix összegért vállalom a weboldal elkészítését.

Hagyd ki nyuodtan ezt az ajnálatot

És engedd, hogy a célcsoportod a konkurenciádra találjon rá a Google keresőben

Hogyan történik a közös munka

Ingyenes konzultáció keretein belül bemutatod a vállalkozásodat, cégedet, felteszek neked néhány kérdést, melyben felmérem az igényeidet. 

Piackutatást végzek, megismerem a célcsoportodat, a konkurenciát, felmérem, mire van a legnagyobb igény, mik a problémák, milyen megoldásokat tudsz nyújtani, amivel kiemelkedhetsz a konkurensek közül

2 héten belül elkészítek egy tervet, amit továbbküldök véleményezésre. A módosítási körökben (2-3) finomhangoljuk a tervet, a nem tetsző elemeket módosítjuk, személyre szabjuk, hogy valóban minden részletében téged, és a cégedet tükrözze az arculatod, weboldalad.

Elkészül a végleges verzió, és megtörténik a fájlok átadása. Ezeket a szükséges fájlokat több formátumban is megkapod, így digitális és nyomtatott anyagokon is könnyen fel tudod majd használni. (Pl.: a logódat)

Megtanítalak, hogyan mozogj otthonosan a weboldaladon, hogyan tudsz bejegyzést létrehozni, képet, vagy éppen új terméket feltölteni

Két hónapig vállalom a honlapod karbantartását, ezt követően plusz szolgáltatásként tudod igénybe venni.

Fontos tudnod, hogy van pár dolog, amiben nem tudlak segíteni!
  1. Nem vagyok domain / tárhely szolgáltató. Ezt Neked kell biztosítanod, hogy ide tudjon felkerülni a majdani weboldalad. Ennek az ügyintézésében tudok, és szívesen segítek, de a tárhely költségét nem foglalja magába az ár.
  2. Nem vagyok jogász, így nem tudok segíteni az adatvédelmi irányelvek és az ÁSZF megírásában.

Az ajnálatot egy átfogó, téged és a vállalkozásodat bemutató weboldalra készítettem el. Egy 6-8 menüpontból álló, reszponzív, keresőoptimalizált weboldal 250.000 ft-tól kezdődik, de egyenruhásoknak 20% kedvezménnyel készítem el a weboldalt.

fixen (br.) 200.000 ft-ért

Ez kevesebb, mintha 7x teletankolnád az autódat, viszont ezzel a befektetéssel új vevők találnak rád, így a weboldalra fordított összeg igen hamar meg fog térülni.

Ne feledd!

Megtanítom azt is, hogyan tudod könnyen kezelni, valamint 2 hónapig ingyenesen karbantartom a weboldaladat!

TrendMax Bútor látványterv 3

Ők már bizalmat szavaztak

Kissné Benkő Alina
Kissné Benkő Alinawww.trendmaxbutor.hu
Tovább olvasom
Kedves Nóri! Nagyon szépen köszönöm, hogy sikerült maximálisan az elképzeléseim alapján elkészítened a weboldalamat. Tényleg elégedett vagyok vele. A közös munka is gördülékenyen ment. Sikerült megtalálnunk a közös nevezőt és minden kérésemet figyelembe vetted. Csak ajánlani tudlak!
Valkó Veronika
Valkó VeronikaPetRonKa's
Tovább olvasom
Nagyon elégedett vagyok elkészült weboldalammal. Személyes talalkozásunk után el is készültek a minták, amiből sikerült is választanom és gyönyörű, fiatalos, tartalmas oldal készült a vállalkozásomnak. Nagyon köszönöm a munkádat!
Katus.Photo
Katus.PhotoKatus.Photo
Tovább olvasom
Kedves Nóri! Nagyon szépen köszönöm hogy segítettél a megálmodott logót elkészíteni! A fotós weboldalam is az elképzelések alapján készülget szépen lassan! ☺️ A közös munka is gördülékeny. Nagyon szuper ötleteid vannak! A kéréseimet totálisan szemelőt tartod! 😊😇 Miest kész lesz a megálmodott weboldalam megosztom milyen csúcs szuper munkát is végzel!!! Köszönöm Szépen ❤️
Előző
Következő

Ne arról dönts, hogy kell-e neked ez a weboldal

Dönts inkább arról, hogy meddig oké még, hogy a Google keresőben a konkurenciádat találják meg, és nem téged!
Ha meghoztad a döntést, töltsd ki az űrlapot augusztus 31-ig!

Kell egy weboldal!

nap
óra
perc

Copyright © 2023 HKN Dream Design | Minden jog fenntartva