Pörgessük fel a karácsonyi kampányodat!

Csatlakozz az ingyenes 3 napos Karácsonyi Kampány Kihíváshoz október 27-29 között!

Eluralkodott rajtad a pánik, hogy mindjárt vége októbernek, és Te még abszolút nem készültél a karácsonyra?

Fogalmad sincs, hogy kéne neki kezdeni egy kampánynak?

Kicsúszik a kezedből az irányítás, és már gyakorlatilag lemondtál az idei évről?

Ismerem az érzést! Én is jártam hasonló cipőben az előző években.

Te ezt elkerülheted a Karácsonyi Kampány Kihívással

ami 3 napon keresztül lépésről lépésre végigvezet azon, hogy építsd fel a kampányodat

Ahogy a beach body nem májusban, úgy a karácsonyi kampány sem decemberben készül. Tény, hogy már majdnem kicsúsztál az időből, hiszen október van, de még szűk két hónap akkor is van karácsonyig! Nem lenne érdemes kihasználni ezt a majd’ 60 napot, ami rendelkezésedre áll? 

Egy rövid kampány is jobb, mint a semmilyen! Egy apró, vagy akár ügyetlen kampánnyal is több embert érhetsz el, mintha csak a fióknak alkotsz! 

Ne mondj le az idei évről! Elhalogattad a kampány készítést? Gondolj bele, van aki a karácsonyi készülődést pont ugyanígy elhalogatja. A későn ébredők tökéletes közönségei lehetnek a megkésett kampánynak! 

Hogy zajlik majd a kihívás?

2023. október 27-29. között

3 napon keresztül e-mailben fogod megkapni a feladat rövid leírását, illetve egy 15-20 perc körüli videót, amiben bővebben kifejtem, mivel kell foglalkoznod aznap. 

Minden nap lesz házi feladatod. Ezt nem kell majd beküldened, senkinek nem kell megmutatni. A leghatékonyabb akkor lesz a kihívás, ha ezeket a gondolatokat leírod.

Kb. napi fél órát vesz igénybe, és a harmadik napra már lesz egy elképzelésed, hogy hogyan fog összeállni a kampányod.

A videókat november 5-ig fent fogom hagyni, utána viszont törlöm. Kérlek, mindenképp addig nézd meg őket!

Természetesen nem, ha elég ügyes vagy, még akár egy Black Friday kampányt is képes leszel megcsinálni 🙂 Eseménytől függetlenül fogod tudni használni – a séma ugyanaz, csak az ajánlat lesz más.

Ha kisvállalkozó vagy, akinek van már legalább egy terméke vagy szolgáltatása, akkor abszolút! Egy kiemelt termékkel, szolgáltatással fogunk dolgozni, szóval nyert ügyed van!

Gratulálok! Te igazán előre tervezel, ha még csak gondolkodsz a vállalkozás indításán és már itt vagy! 

Nincs veszteni valód – a kihívás teljesen ingyenes, nem bukod el a pénzedet, és napi fél órát haszontalanabb dolgokkal is eltöltünk (igen én is). Három napig a tudásodat bővíted ebben a rövid időben 🙂

Csupán az idődbe. A kihívás díjmentes, semmilyen további vásárlásra nem kötelez. Ha nem tetszik, nem csinálod meg, vagy leiratkozol, de legalább megpróbáltad!

Ki küldi nekem a leveleket?

Halász-Kovács Nóra vagyok, szabadúszó webdesigner. A vállalkozásom indulása után hamar rájöttem, hogy miért fontos kampányokban gondolkodni, és amikor megértettem, milyen fontos alappilérei vannak egy kampány tervezésének, megérkezett az „Aha!” élmény.

Szeretném neked ezt az élményt átadni, anélkül, hogy túl sokat töprengenél azon, hogy hogyan is kell ezt csinálni, és így értékes időt vesztegetnél el. Hidd el, képes leszel megcsinálni – a videók érthetőek, és a feladatokat egyszerű megvalósítani

Nincs marketinges végzettségem, de folyamatosan képzem magam autodidakta módon, hogy ne csak weboldalt, és szép hirdetés képeket készítsek, hanem a vevőim számára a lehető legmegfelelőbb vevőszerző rendszert tudjam felépíteni

Ne maradj le!

nap
óra
perc
másodperc

Ne maradj le!

nap
óra
perc

Copyright © 2023 HKN Dream Design | Minden jog fenntartva